Hur du migrerar kontakter till ny webmail

För att behålla dina kontakter som du sparat i webmailen behöver du migrera dessa till vår nya webmail, eftersom vi kommer att stänga ner de gamla webmail-tjänsterna fr.o.m. 1:a Augusti 2017.

Identiteter i gamla webmailen (horde) flyttas automatiskt över den 31:a Maj 2017.

Export

1. Välj Organizing > Adress Book.
  2. Klicka på Import/Export i toppmenyn.
  3. Under Export Address Book,  välj vCard som export format och markera den adressbok du vill exportera.
  4. Klicka export och upprepa processen om du behöver exportera flera adressböcker.

Import

• Klicka på den tre-streckade knappen, välj Importera och leta upp den/de exportfiler som du fått från horde/atmail.

• Upprepa importen om du har fler exportfiler, desas kommer nu att hamna i samma adressbok.

Kontrollera identiteter

Identiteter är automatiskt överförda men bör ändå kontrolleras så att dessa ser ut som önskat.

För hjälp att hitta inställningar för identiteter, se: Epost konfiguration