Filtrera order efter kampanjkod

I Nordisk e-handel kan du filtrera ut orders efter specifika krav. Ett exempel på detta är kampanjkoder.

Börja med att gå in under Order -> Order i din administration. Klicka sedan på avancerad sök i övre fältet på sidan (enl bild nedan.)

Du kommer då fälla ut den avancerade sökfunktionen i systemet. Här kan vi bland annat filtrera ut orders från en specifik tidpunkt eller från en viss kundgrupp. I vårt fall ska vi filtrera efter en kampanjkod.

Detta gör vi genom att klicka på välj artikel under orderinnehåll. Vi får då upp en pop-up ruta där vi kan söka efter namnet på kampanjkoden (i nordisk e-handel skapas det en gömd artikel som är kampanjkoden.)
klicka på namnet på kampanjkoden under kolumen artiklar och på knappen välj.

Vi kommer då återgå till förra vyn där du nu kan klicka på sök

Vi har nu fått upp de orders som har använt kampanjkoden du filtrerat på! Förutom att se vilka som använt kampanjkoden så kan du även godkänna betalningar, ändra status och skriva ut orderbekräftelser med mera på alla dina orders direkt!