Release 2013-07-15 [NEH]

Fixar

• Ökade storleken på textfält på nyheter, produkter och varugrupper. Numera finns det inte längre någon begränsning på antal tecken.
  • Förbättringar av databasuppdateringen för butikerna.
  • Förbättringar av globala pluginfunktioner.
  • Avancerad fakturasök har fått en datumväljare.
  • Effektiviseringar av querys i butikerna.
  • Fixade bulkuppdatering av varor så man det inte går att uppdatera filterattribut i butiker som saknar filter.
  • Förbättrade hanteringen av varugrupper och nyheter som inte är aktiva och därmed inte ska visas. Kräver att newsitem.html i mallen uppdateras.
  • Förbättrade hantering av eventuell inlagt kod i fält i administrationen.
  • Ändrade order.htm så artiklar som är rabatter inte tas med när ordern kopieras till kundvagnen.
  • La till tag på attributvärden som kan användas vid specialutveckling. Detta lades även till i API:et.
  • Uppdaterade varugruppsidan så att div skrivs ut rätt även när inga resultat visas för miniproduktvisnignen.
  • Fixade sidan för "se alternativa betalsätt" på mobilsidan. Nu visas alla tillgängliga betalsätt.
  • Uppdaterade sökfunktionen så att man kan söka på åäö i den utökade produktbeskrivningen i webbutikens front.
  • Uppdaterat imnportfunktionen så att moms inte skrivs över med standardvärdet ifall man uppdaterar en vara utan att ange moms. Om man skapar en vara utan att ange moms så ska standardvärdet fortfarande användas.
  • Förbättrade felhanteringen i NEHTA.

• Förbättrat "Är undergrupp till:" i admin för varugrupp så att systemet känner av att en ny varugrupp har valts och det går att spara ändringen.
  • Specter: Grupperade artiklar syncas nu till webbutiken från Specter.
  • När man skapade en ny meny så fick man ett felmeddenade om att ändringarna inte kunde sparas trots att det hade sparats. Det är fixat.
  • Fixade så att man kan ladda upp en varugruppsbild när man skapar en ny varugrupp. I vissa fall fungerade inte detta tidigare.
  • Fixade problem med DIBS i kombination med valutor som inte har tvåsiffrig numerisk valutakod (t.ex. AUD).
  • Fixade merförsäljningen för butiker som inte har utökad prishantering. Felet kunde ses i admin då fälten för pris m.m blev multipla när man la till fler merförsäljningsvaror.
  • Uppdaterade sidan för 'Nyhet' så att sidan inte kan nås av direktlänk ifall den huvudnyhetskanalen för nyheten har ett lås som kunden saknar nyckel till. Obs att detta enbart gäller huvudkanalen.
  • Fixade lås på varugrupper så att varugruppen inte visas i butiken om lås/nyckel inte matchar.
  • Uppdaterade admin för bildspel för att undvika dubbletter som i vissa fall kunde skapas.
  • Uppdaterade adminsidan för att skapa nytt bildspel så att "Visningsalternativ för bildspel" uppdateras direkt även när man skapar ett nytt bildspel.
  • Fixade API:et så att den tar hänsyn till lagersaldot för changed_at-funktionerna på produkter.
  • La till länk för "glömt lösenord" i kassan som visas om en inloggningskund försöker skapa ett nytt konto med samma inloggningsnamn.
  • Fixade ett fall med momsestimering i orderskapande för att undvika avrundningsfel i förhållande till specifikt betalsätt.
  • Fixade mobilbutikens produktsida så att sidan inte listar alla varor om product_id är ogiltigt.
  • Fixade nyradsproblem i mail.
  • Åtgärdat problem med att vissa order kunde tappa språk vissa unika fall. Detta ledde till att fakturor som skapades för dessa språklösa order inte fick med namnet på betal- eller fraktkostnaden.