Release 2013-11-25 [NEH]

Fixar

• Vid skapande av nya attribut töms tagg-fältet så att man kan fylla i ny tagg på nästa värde enklare.
  • Returstatustaggen kan bestå av fler tecken.
  • Tidigare problem i sortimentimporten är fixade. OBS! Testa alltid en liten import med två artiklar innan ni importerar fler artiklar!
  • Länkar till önskelistor är fixade.
  • Sortering på pris vid inställningen "Huvudgrupp" fixad.
  • Menyer kan nu redigeras även när man har olika språk i admin och i webbutiken.
  • Minikundvagnen som kan placeras i toppen med layouteditorn uppdateras korrekt vid ändringar i kassan.
  • Canonicals på sidan all-products.html fixat. Befintliga butiker som vill ha denna funktion måste uppdatera filen. Om ni inte kan göra detta på egen hand kan ni kontakta oss för att få hjälp under ert serviceavtal.
  • Enbart en exportera-knapp i varu- och artikellistan.
  • Klarna Checkout har fått en inställning på betalsättet för att bestämma om autofokus (att markören sätts i KCO och sidan hoppar ner till KCO) ska vara aktiv eller inte.
  • Fixat bulkfunktionen i varulistan för "Ta bort från extravarugrupp".
  • API: Fixat skriftlägeskänslighet för sökning och uppdatering av artikel, samt felrapportering för typfel.
  • Mobilversion: Antal varor per varugruppssida fixad så att den blir korrekt även om "Dölj vid slut i lager" är aktiv för någon artikel.
  • Kassan förbättrad för att undvika olika typer av dubletter.
  • Länkarna för "Visa info" fungerar nu korrekt på betalsätten.