Release 2013-12-09 [NEH]

• Hantera problem med redigering av mailmallar i nyhetsbrevsfunktionen i FireFox.
  • Fältet länk på varor finns inlagt i import/export-funktionen.
  • Fixade bugg i bildinställningar för symbolbilder.
  • Uppdaterade bildspelsfunktionen så att varning i admin inte ges i Internet Explorer 10 vid val av sida som ett bildspel ska visas på.
  • Val av fraktsätt i mobilkassan uppdaterades inte korrekt i vissa fall.
  • Implementerade autopay/recurring (sparade kortnummer) för Nets (Netaxept).
  • Fixade importfunktionen för hantering av extravarugrupper.
  • Orderkällan för att se om en order kommit via mobilversionen eller fullversionen av webbutiken är förbättrad för Klarna Checkout så att värdet alltid är korrekt.
  • Extrafält för varor och artiklar har nu större fält i administrationen för att smidigare kunna ange längre extrainformation i dessa.
  • Förbättrad rapportering av felkoder för Nets.
  • Hanterat bugg i merförsäljningsmodulen.