Release 2014-04-14 [NEH]

Huvudnyheter

Google Merchant Center / Google Shopping

Som en del av era Google-verktyg i webbutikerna släpper vi nu även vår produktfeed som kan användas till Google Merchant Center/Google Shopping. Du hittar den under Marknadsföring -> Google-verktyg.

Produktfeeden är färdiggenererad och allt du eventuellt behöver göra för att komplettera den är att mappa icke-obligatoriska fält - som att mappa dina varugrupper mot Googles kategorier eller mappa dina unika attribut mot Googles attribut. Manualen för detta och vidare Google-manualer hittar du på denna sida.

Nyheter

• Hämta adressuppgifter Handelsbanken Finans implementerat.
  • Möjlighet att aktivera utökad delbetalningsinformation i kassan för Klarna Konto/Delbetala med information om månadskostnad, effektiv ränta, avgifter och totalbelopp. På inställningen för betalsättet kan du välja Utökad beskrivning på inställningen för att visa delbetalningsinformation i kassan.

Fixar och förbättringar

• Proforma, COD och manuellt betalsätt har nu samma funktioner.
  • Nets Netaxept förbättad loggning.
  • Förbättrad bilduppladdning och bättre bildnamn för uppladdade bilder.
  • Bilder som laddas upp i designeditorn syns direkt.
  • Sökförslag i sökrutan i butiken visar nu inte varugrupper eller varor med antilås, oavsett kund.
  • Tvingad sortering på varugrupper prioriterades lägre än prissortering, åtgärdat. Prissorteringen kunde också i vissa fall bli felaktig vid kampanjpris.
  • Kampanjvaror syns nu bara på kampanjsidan om dess artikel/artiklar också har kampanjpris.
  • VAT-nummerhantering och momshantering förbättrad i orderbyggaren och vid prenumerationsförnyelser.
  • Avancerad ordersökning på ort fixad i de fall man söker på orderdata i samma sökning.
  • Varusöken visar nu även Nyhet och Kampanj-symboler på varubilderna i de fall varorna ska visa sådana i den lilla produktvisningen.