Release 2014-06-09 [NEH]

Fixar och förbättringar

• DIBS Payment Window - Integrationen har förbättrats och använder nu senaste funktionaliteten. Om du har behov av lagrade kortnummer (autopay/recurring) finns även denna funktionalitet numera.
  • PicSync som används för att massuppdatera produktbilder har optimerats för att komma runt Java-uppdateringar.
  • JQuery uppdaterad till en nyare version.
  • Fixade problem med miniproduktvisningen där artikelns artikelbild ibland kunde bli symbol på produktvisningen.