Release 2014-06-23 [NEH]

Fixar och förbättringar

• API:et har fått utökat stöd för skapande av attribut och extrafält. Även kampanjkoder har fått mer möjliga inställningar via API:et.
  • Det går nu att bulkkreditera betalningar direkt från orderlistan. Order -> Order -> markera de order du vill kreditera -> Utför på markerade -> Kreditera betalningar.
  • Extrafält på orderrader (ltext1-6) följer nu med på en Klarna Checkout-order i de fall det är möjligt.
  • Formulärbyggaren (som används för att skapa till exempel kontaktformulär) kan nu även skicka med sbscript-variablar (användbart för avancerade användare).
  • Under Order -> Betalsätt / Fraktsätt, kan du nu direkt i listorna se om frakt- respektive betalsätten är aktiva i butiken.
  • PayEx - Fakturor och Delbetalningar får nu en mer korrekt status vid capture, de sätts till Fakturerad.