Release 2014-08-18 [NEH]

Fixar och förbättringar

• API: Fixade problem i APIet där felmeddelanden ibland resulterade i trasiga HTTP-svar.
  • API: La till parameter vid produktuppdatering via API:et så systemet inte raderar prislistor som inte skickades.
  • API: La till möjlighet att skicka ikonbild på varugrupp via API:et. Hanteringen av varugruppsbild och ikonbild när man uppdaterar/skapar varugrupper via API:et är förbättrad.
  • Butik -> Inställningar använder nu samma administrationsgränssnitt (utseende) som övriga administrationen.
  • Avancerad sökning i orderlistan kan nu även söka på extrafält på ordern.
  • Avancerad sökning i orderlistan på orderdatum visar nu även ordrar gjorda under det till-datum som väljs.
  • Klarna Tysklands extravillkor visas nu alltid korrekt i kassan. I vissa fall kunde de tidigare döljas felaktigt.
  • Fixat problem med datumformat för leveransdatum som skickas till Specter.
  • Alternativet för slumpmässig sortering i varugrupper fixad.
  • Förskjutning av artikeltabell i de fall som artikelbild saknas är åtgärdad.
  • Fixat problem med visning av produktbilder på produkter som saknade bilder.