Release 2014-09-15 [NEH]

Huvudnyheter

Nu lanserar vi våra nya SEO-verktyg! Testa och förbättra din placering på Google.

Under det senaste året har vi tillsammans med TopVisible och SP Sveriges tekniska forskningsintitut tagit fram helt nya och unika SEO-verktyg direkt i plattformen. Verktygen är helt gratis och ingår i samtliga paket. Dessutom får du specialpris på RankTrail om du vill lyfta ditt SEO-arbete ytterligare några steg.

Klicka här för manualer och beskrivning av funktionerna!

Börja att testa redan nu. Du hittar dem under
(1) Sidor -> Redigera sidor,
(2) Sidor -> Nyheter/Blogg,
(3) Sortiment -> Varor,
(4) Sortiment -> Varugrupper och
(5) Sortiment -> Fabrikat.

Fixar och förbättringar

• Sökning av nyheter med en nyhetstext innehållande t ex åäö, ger nu bättre sökresultat.
  • Avancerad sök på artiklar i administrationen under Sortiment -> Artiklar kan nu även söka på skrymmande.
  • Då Klarna Checkout inte är kompatibel med orderbyggaren (skapa order i admin) är betalsättet inte längre möjligt att välja vid skapande av ny order från administrationen.
  • Under Sidor -> Nyheter / Blogg, finns nu en knapp med direktlänk till nyheten i webbutiken.
  • Fixade visningsbugg som gjorde att bara delar av en varugrupp visades vid en särskild kombination av olika inställningar.
  • La till länken "Läs mer" för delbetalning när blocket visas i artikelblocket på nyare produktsidor.
  • För avancerade användare av inställningar för produktsidan går det nu igen att välja vilken typ av miniproduktvisning som ska användas vid olika typer av länkade artiklar på nyare produktsidor
  • I nya produktsidor refererar nu alla länkade artiklar till rätt varugrupper.
  • För de som använder Klarna Checkout för flera länder i samma butik (Sverige, Norge, Finland) hanteras nu bakomliggande landändringar mer korrekt.
  • Kundväljaren i administrationen har även fått en lista med senast skapade kunder. Idag visas redan senast valda kunder.