Klarna - Aktivera sommarkampanjen i din webbutik.

Klarna  har varje år en sommarkampanj. Nedan går vi igenom hur du aktiverar sommarkampanjen i din webbutik.

Denna guide gäller enbart Klarna Faktura (KPM). Om du använder Klarna Checkout behöver du inte göra något, kampanjen läggs automatiskt in i Klarna Checkout utan att du behöver göra något.

Om du inte redan anmält dig till Klarnas sommarkampanj så gör du det här: https://klarna.com/campaign/sommarkampanj2016/?lang=sv.

Steg 1 - Kopiera ditt befintliga Klarna-betalsätt

Steg 2 - Ändra texter och lägg in bilder

[HÄMTA LOGOTYPER HÄR - LÄNK SAKNAS]

Steg 3 - Hämta P-klass för kampanjen

Hämta den P-klass som gäller för kampanjen genom att klicka på "Uppdatera P-klasser" och därefter välja den aktuella kampanjen.

Följande P-Klasser gäller för Klarna sommarkampanj.

SE: [P-KLASS 7831]
NO: [P-KLASS 7833]
FI: [P-KLASS 7835]

Steg 4 - Länk till betalvillkor

Det är viktigt för oss att vara tydliga med hur mycket det kostar att handla med Klarnas kampanjer. Vi vet att dina kunder kommer att uppskatta informationen också. Eftersom det dessutom är ett krav enligt lagen, se till att alltid ha den här länken tillgänglig i din kassa eller från andra ställen där du informerar om kampanjen.

SE: [LÄNK SAKNAS]
NO: [LÄNK SAKNAS]
FI: [LÄNK SAKNAS]

Steg 5 - Aktivera betalsättet i webbutiken

Kontrollera att betalsättet är aktivt i din butik och att du aktiverat det för samtliga fraktsätt och länder där du vill att det ska vara tillgängligt. Gå till din butik och kontrollera i kassan så att allt ser bra ut.

Steg 6 - Testa - klart

Glöm inte att testa i din webbutik så att allt ser bra ut och fungerar. Tänk på att testa både som inloggad och ej inloggad kund.

Vill ni ha ytterligare hjälp med inställningar eller banners kontakta vår helpdesk@evalent.com så hjälper vi dig.

OBS! Testningen skall göras i PRODUKTIONSLÄGE (det går inte testa kampanjen i testläge).