Kan man erbjuda kunden att välja utlämningställe i er plattform?

Det finns för närvarande ingen standardfunktionalitet för detta i vår plattform. Att välja utlämningsställe måste föras vidare från plattformen vidare till Transportören. Samtidigt måste listan över utlämningsställen kontinuerligt hållas uppdaterad. Därför är frågan svårare än den kan verka.

Det finns planer om att i framtiden påbörja ett utvecklingsprojekt kring detta. Känner du att funktionen är viktig? Skicka gärna ett mail till synpunkter@nordiskehandel.com .