Specter - Matchning av kunder från webbutiken

Under shopname/ admin/partners så hittar man admin för att göra kundspecifika inställningar för kopplingen till specter.

När det gäller matchningen av kunder från webbutiken till Specter så går man till "Ändra inställningar"

Välj rullgardinen "Ange hur Specter skall identifiera sina kunder"

Standardinställning

I standardinställningen är matchningen först på orgnummer. Om inte kunden hittas försöker Specter matcha på epost.

Stoppa matchning på orgnummer eller e-post
Vid de andra inställningarna så kan man stoppa matchning på orgnummer eller matchning på epost. Man kan inte med vår inställning hindra båda matchningar samtidigt.