Payson - Installera nytt betalfönster för din m-handel

Betalfönstret har en uppdaterad design som även är responsiv vilket innebär att vi förenklar betalningar från mobiltelefoner och surfplattor. Dessutom så kommer era kunder erbjudas möjligheten att spara sitt kortnummer hos Payson för att förenkla betalningen vid nästa köp.

Så här gör du för att komma igångmed det nya betalfönstret

1) Logga in på ditt Paysonkonto
2) Gå till *”Mitt konto”* och vidare till *”Integration”*

- Bocka i rutan ”Använd nya Betalfönstret”

3) Klart! Du använder nu det uppdaterade betalfönstret och förenklar
betalningen för dina kunder

Om ni önskar mer information så ring payson företagssupport på
telefon 08-728 93 50 eller skicka ett mail till butik@payson.se