Facebook - Dela / Visa Likes

I webbutiken finns flera olika sätta att knyta webbutiken eller en produktsida, eller en nyhet, till olika socialamedier.

Gå in i admin på webbutiken och välj vilken tjänst du vill koppla dig mot.

admin/ sidor / dela

Facebook

Ex på hur man gör en Box med likes och bilder på sidan till vänster i webbutiken

Först måste du skapa en sida på Facebook för din webbutik.
För att få en "bra" url typ https://www.facebook.com/shopitoo, så måste det var minst 25 st som gillar din sida. (page)

Om du har 25 st så kan du hämta koden på denna sidan:
https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-box-for-pages

Det finns en massa olika design på knapparna, men om du vill ha som på denna sidan så gör du så här:

1) lägg in di facebook url

2) sätt bredden till 200

3) Hämta koden och lägg in den i webbutiken

Tänk på att ni måste ta båda kodstyckena som kommer upp när man trycker på Get Code, och sedan klistra in dem i samma ruta.

Spara

Sedan måste du gå till layout editorn och aktivera visningen av din "dela" kod på sidan. Glöm inte spara.

Klart