Avrundning av priser, moms

Det allra bästa är om man kan se till att priserna är gjorda utan decimaler både med och utan momspåslag. (Att föredra)

Annars finns det en prisavrudningsfunktion under "butik --> inställningar" som man kan nyttja.

Denna funktionen är inte aktiverad som standard eftersom det kan ge konsekvenser för momsuträkningen vilket kan ge upphov till fel momssats.

Vill man trots det göra en avrundning, så bör det vara en så liten avrundning som möjligt, t ex "0.1". (Funktionen heter: "
Prisavrudningsfunktionen för moms behöver man vanligtvis inte ändra.