Varför ser jag inte varugruppssidan när jag klickar i min produktmeny

Fråga:

När jag klickar på en varugrupp i min produktmeny så öppnas inte varugruppen utan menyn fäller bara ut undervarugrupperna i min produktmeny. Jag kan klicka mig in på en undervarugrupp men inte på första varugruppen. Jag vill komma in på huvudvarugruppen och visa alla varor och undergrupper. Hur gör jag?

Svar:

Du vill att varugruppen laddas direkt när du klickar på den i trädet, vilket den inte gör när det finns underkategorier?
Du kan enkelt ändra det under Butik -> Inställningar. Ändra till Omladdningsbar trädmeny, under Anpassning av butiken.