Problem med PicSync

Den senaste uppdateringen av Java har orsakat störningar mot PicSync. Detta är ingenting vi kan göra något åt. Det du däremot kan göra är att lägga till din butik som undantag i dina Java Konfigurationer. Du kan gå in på dem på flera sätt, t.ex Start-menyn -> Java -> Configure Java, eller om du inte har någon genväg i Start-menyn, leta upp denna plats i utforskaren
"C:\Program Files\Java\jre7\bin\javacpl.exe"

Kom ihåg att webbplatsen du tillåter måste börja på http, INTE https.