Lägg in en banner i popup-kundvagnen

För att få en banner att synas i din kundvagn, behöver du först aktivera en kundvagn som tillåter detta. Vi brukar kalla den för popup-kundvagn och det är en kundvagn som dyker upp mitt på sidan när något läggs i kundvagnen.

Börja med att gå in på butikens inställningar och välja att kundvagnen ska visas i mitten av sidan när man placerar en vara i.

Skapa sedan en banner och välj att den ska visas som "popup kundvagn".

När detta är gjort kommer din banner att visas i kundkorgen.