Billmate - hur man lägger till Billmate i webbutiken.

Billmate som betalsätt i webbutiken.

Här får du en manual om hur man lägger till betalsättet Billmate i webbutiken.

1) Börja med att se vår generella instruktionsvideo hur man lägger till ett betalsätt i webbutiken.
 Läs artikeln >>>

2) Om du inte redan har ett konto hos billmate så skapar du detta på deras sida:www.billmate.se

3) När du skapat ett konto så kommer en e-post med dina kunduppgifter. Logga in på deras sida.

4) Logg också in i webbutiken och lägg till ett nytt betalsätt enl anvisningar imanualen >>

4) Gå till inställningar i meny hos billmate, fyll i alla uppgifter i menyerna och på slutet finner du Billmate API uppgifter som du skall lägg in i  din webbutik

5) Om du väljer Testkörning så kan du använda testuppgifterna som ligger på billmate´s sida

När du testat så byter du till "Produktion" läge. !!

6) Du kan lägga till de länkar som du skall referera till, Notera att de är olika för Kort, Faktura och delfaktura.

7) Om du vill ha en Billmate logga in din webbtuik, så kan du aktivera den som ligger som defualt eller ladda upp din egen från billmate.

8) Om du skall ha flera olika betalsätt, tex kort, faktura, delfaktura etc så kopierar du det betalsättet som du nu lagt upp och ändrar sedan namn och länkar + i admin Kort - > Faktura etc.

Tryck på spara.

Klart