Önskelista

Önskelistan gör att någon som besöker din webbutik och ser en intressant vara kan klicka på Lägg till i Önskelista. Det går sedan enkelt att maila sin önskelista. Mottagaren av önskelistan får i mailet en länk till önskelistan med vilken han enkelt kan lägga varor i kundvagnen.

Inställningar för önskelistan
Det går att göra följande inställnignar för Önskelistan i webbutiekn:
Visa Önskelista - bocka ur rutan om du vill avaktivera önskelistan i din webbutik.
Visa endast för inloggade kunder - endast inloggade kunder kommer se önskelistan.
Visa bildcaptcha - bocka i denna ruta om du vill använda bilder som captcha istället för skrift. Du måste sedan göra inställningar för detta under fliken Ladda upp captchabild.
Rubrik på Önskelistan - ändra här om du vill att önskelistan ska heta något annat, tex Inköpslista
E-posthälsning som skickas vid delning av lista - det du skriver här kommer läggas till i början av mailet som skickas ut till mottagaren av önskelistan.
E-postsignatur som skickas vid delning av lista - det du skriver här kommer läggas till i slutet av mailet som skickas ut till mottagaren av önskelistan.

Front-End

När önskelistan är aktiverad i webbutiken vissas länken Lägg till i önskelistan på produktsidan i webbutiken.

Önskelistan visas även på fliken Önskelista i kategoriträdet. Härifrån kan kunden administrera sina önselistor och även skicka listan till vänner.

Gillis Hedlund