Release 2015-02-16 [NEH]

Fixar och förbättringar

• SveaWebPay - faktura och delbetalningar via SveaWebPay använder sig nu av nyare funktionalitet.
  • Fixat problem med admin vid olika språk i administrationen och i butikens front.
  • Optimerat inloggningsfunktionen i webbutiken.
  • Förbättrat hantering av byte av domäner i butiken och hantering av cookies och SSL-certifikat. (För butiker med egen modifierad SYS_INC_head.htm behöver koden '<%INCLUDE 'cors-cookie.htm'%>' läggas först i filen för att butiken ska få den nya funktionaliteten.
  • Sortimentimporten förbättrad vid import av artiklar utan varukod.
  • Betalningar med DIBS FlexWin hanterar dubbla anrop bättre så att inte kunder får dubbla orderbekräftelser i de fall det kan inträffa.
  • API:et kan nu även hantera lagersaldo enligt lagerprofilinställningen vid skapande av order via API genom att använda parametern "handle_stock".
  • API:et kan nu automatiskt beräkna ut ordersumma och eventuella frakt- och betalkostnader automatiskt vid skapande av order via API genom att använda parametrarna "recalc_ordersum" samt "recalc_payship".
  • Förbättrad hantering av hur kundens land hanteras av webbutiken.
  • Förbättrad hantering av moms för fraktkostnad i Klarna Checkout.
  • Optimerad hantering av javascript och JQuery-funktioner.
  • Bättre felhantering i produktfiltret.
  • Bättre hantering av prisformatering och enheter vid skapande av order i administrationen.
  • Landväljare implementerad. Denna kan placeras ut på valfritt ställe i mallen genom layouteditorn. I mobilversionen skapas väljare automatiskt om flera alternativ är valbara.
  • Sparande av bilder och den automatiska bildtransformeringen förbättrad.
  • Layouteditorn har fått ny teknisk grund.
  • Vid sparande av en vara genereras alltid en SEO-URL automatisk om sådan saknas på varan - gäller även varor som inte är nyskapade.
  • Förbättrad hantering av normalisering av momssatser vid order med blandad moms.
  • Delbetalningsberäkningar förbättrade.
  • Bättre felhantering vid skapande av topplistor i administrationen.