Release 2015-03-09 [NEH]

Fixar och förbättringar

• Köp N betala för N delar nu upp samtliga rabattartiklar istället för att slå ihop dem, för att hantera moms bättre. För varje rabatt som ges presenteras en ny rad i kassan.
  • Förbättrat hanteringen för att avgöra när en kampanj är aktiv i miniproduktvisningen för att undvika konflikter med övriga miniproduktvisningar.
  • Småfixar i layouteditorns giltighetsbegränsningar.
  • Begränsat inställningsmöjligheter i filterfunktioner för att undvika felkonfigurering.
  • Fixat betalstatus för PayEx-fakturor så att status är konsekvent oberoende av om manuellt eller automatisk capture används.
  • Förbättrat kundihopslagning.
  • Småfixar i Zendesk-app.
  • Fixat produktträd så att de blir korrekta även när en varugrupp enbart har gömda/sökbara undervarugrupper.
  • Småförbättrringar i Klarna Checkout-integrationen och aktivering av betalningar.
  • Förbättrat felhantering i Specterintegration vid avsaknad av benämning i Specter.
  • Småfixar i inbyggda SEO-verktyg.
  • Stängknappen i popuprutor (facebox) visar nu "Stäng" på butikens språk.
  • Buggfix i produktomdömen för att undvika konflikt på produktsidan.
  • Buggfix vid import av kampanjkoden med giltighetsbegränsning på varugrupper.
  • Förbättrad felhantering för bilder i prisfiler.