9. Rapporter

Rapporter > Försäljningar/Varukrog/Produkter/Kunder m.m.

I admin kan du även dra ut en rad rapporter. Exempelvis är bästsäljare, månadens försäljning, moms m.m Alla dessa rapporter kan du dra ut på csv eller xml-filer. Du kan själv bestämma för vilken tidsperiod du vill dra ut rapporterna ect. Du kan t.o.m gå in så grundligt att du kan välja vilken status beställningarna ska ha som ska vara inkluderade i din rapport.

Nedan ser du hur det kan se ut om du skulle gå in och dra ut en rapport på beställningar under en viss period.