1. Välkommen till Magento och eValents Commercepaket

Magento är världens största ehandelsplattorm som passar alla typer av ebutiker. Med eValents Magentopaket kan ni som ehandlare få tillgång till en rad funktioner som annars inte finns i standardlösningen. Paketen erbjuder full responsibilitet samt flera av de mest efterfrågade funktionerna.

Magento erbjuder en extrem flexibilitet och anpassningsbarhet där ni som kund kan personifiera just er ebutik som ni önskar, vi på eValent hjälper er mer än gärna!

Tack för att du valt oss som din leverantör!

Alla konfigurationer och ändringar sker i Magentos admin panel.

Ni når inlogget till admin via en url likt http://www.minbutik.com/admin. Ni loggar på med användarnamn och lösenord. Ni kan senare ändra detta lätt samt lägga upp flera användare. Ni kan även lägga upp användare som får olika rättigheter, dvs kan arbeta med olika delar i adminpanelen.

När pålogging på admin panelen gjorts kommer ni till butikens dashboard där de senaste beställningarna, sökningar och statistik finns uppradat.