Release 2015-03-23 [NEH]

Fixar och förbättringar

• Texteditorn i administrationen (TinyMCE) uppdaterad till nyare version för att hantera kompabilitetsproblem med Internet Explorer 11.
  • Förbättrad hantering av beräkningar/avrundningar i PayEx Faktura.
  • Buggfix i presentation av funktionen "fraktfritt över" vid tom kundvagn så att den tar hänsyn till moms.
  • Förbättrad momsberäkning vid förnyelser av serieorder och prenumeration i samband med specifika betalsätt.
  • Förbättrat felhantering i feed för Google Merchant Center då en varugrupp var felinställd till att vara huvudgrupp till sig själv.
  • Förbättrat hantering av bilder i zoomfunktion på produktsidan.
  • Produktbevakning för artiklar som är slut i lager använder nu korrekt mailadress som avsändare.
  • Bättre felhantering i Zendesk-appen.
  • Bättre felhantering i sidväljaren på varugruppssidor.