E-postmallar till nyhetsbrevsmodulen

E-postmallar är ett bra sätt att få ut rätt information på ett snyggt sätt till sina kunder, nedan visas ett exempel på hur ett nyhetsbrev kan se ut. Givetvis kan ni ladda ner mallen för att implementera i er egna butik. Börja med att gå in i er administration under Kundregister -> e-postutskick. Gå in under fliken e-postmallar och klicka på skapa e-postmall i HTML-format.

Ange namn, ärende, avsändare och svara till. Klicka sedan på HTML ikonen som finns på andra raden i ikonfältet.

Klistra in den kod som medföljer i den nerladdningsbara mappen (ni hittar mappen längst ner på sidan) och klicka på spara.

När detta är gjort är det dags att lägga till bilderna, antingen väljer ni att använda de bilder som följer med i mappen eller så använder ni era egna.

Tänk på att bilderna kan behövas att justeras om det är så att ni använder era egna bilder.

Ni laddar upp bilderna genom att klicka på det området där ni vill ha er bil och sedan på trädet i ikonfältet. Välj mappen images och klicka sedan på upload.

Ni kommer då komma tillbaka till katalogen för era bilder och där kan ni sedan leta upp rätt bild och klicka på den gröna pilen längst till vänster för att ladda upp den.

Tänk även på att i mallen finns det länkar. Om ni inte vill använda dessa kan ni givetvis ta bort dessa. Tanken med dessa länkar är att de ska ta kunden till en sida i er butik, antingen som ger mer insormation eller ett nyhetsbrev i webbläsarversion.

Tips: Här finner du en manual om hur man arbetar med nyhetsbrevsmodulen