Release 2015-09-21 [NEH]

Nyheter

• Betallösningen MasterPass är nu möjligt att använda med PayEx som betalleverantör. Vi söker just nu pilotkunder som vill vara tidigt ut och testa. Hör av dig till sales@evalent.com om du är intresserad.

Fixar och förbättringar

• När order skapas i orderbyggaren i administrationen kan man numera välja om en orderbekräftelse ska skickas till kund eller inte.
  • PayEx betallösning Faktura 2.0 har fått nödvändiga API-uppdateringar.
  • Förbättringar i prisfiler för Pricerunner och Kelkoo.
  • Fabrikat-inställning på varugrupper fixad.
  • Förbättrat språkhantering och visning av namn på olika objekt.
  • Förbättrad felhantering för kampanjkoder.
  • Fixat visning av betalkostnad vid byte av betalsätt på sidan efter kassan.
  • Förbättrat hantering av canonicals- och alternative-taggar i fullversion respektive mobilversion för att förbättra SEO.
  • Förbättrat konverteringsstatistik i admin för att undvika diff vid inledning av månadsskiften.
  • Förbättrat 404-sidan i mobilversionen.
  • Förbättrat teckenkodningshantering tillsammans med leveransadresser i SveaWebPay.
  • Förbättrad hantering vid sidbläddring på fabrikatsidor.
  • Visning av fabrikatdokument visas nu på samtliga sidor om man byter sida på ett fabrikat.
  • Fixat tvingad sortering av varugrupper i mobilversionen.
  • Payson: förbättrad hantering av fallbackvaluta.
  • La till "Avisera SMS" och "Avisera e-post" på orders som skapas via prenumerationsförnyelse.