16. Google Webmaster Tools och Analytics

15.2 Google Analytics

För att lägga in din Google Analytics kod går du in på System à Konfiguration à Scrollar ner till Sales och där har du ’Google API’. Här lägger du in ditt Account Number som du hittar på ditt konto i Google Analytics. Sedan ändrar du Enable till Yes.

15.2 Google Webmaster Tools

För att verifiera ditt Google Webmaster tools med hjälp av HTML-tagg går du in på System à Konfiguration à Scrollar ner till Sales och där har du ’Google API’. Här lägger du in den Verification code för HTML-tagg som du hittar på ditt Google Webmaster Tools konto.

Du behöver även Cacha innan du trycker Verifiera på ditt Google Webmaster tools  och ditt Analytics konto.