17. Valuta

För att lägga till olika valutor, så det kommer upp en väljare på webbshoppen, går du inte på System à Konfiguration à General och så går du inte på ’Currency Setup’. Här väljer du vilken valuta som ska vara din Default Display Currency och sedan vilka kunder ska kunna välja att se produkterna under Allowed Currencies.

Du måste även gå in under System --> Manage Currency för att ändra valutornas rates.