Release 2015-10-12 [NEH]

Fixar och förbättringar

• Bättre felhantering av rubrik i topplista.
  • Order skapad via API får information om aktuell betalmetod vid betalning som ska slutföras i webbutiken.
  • Tagit bort inloggningsformulär i kassan när Klarna Checkout används för att underlätta betalflödet.
  • Förbättrad felhantering för länkade artiklar i tabellformat på produktsidan.
  • Förbättrad felhantering för gratis merförsäljningsartiklar tillsammans med Klarna Checkout.
  • Sidbläddring direkt efter att något lagts i kundvagnen resulterar inte längre i att popupkundvagn visas vid varje sidbyte.
  • Förbättrad bildhantering av färgprofil och inställning för att bevara/radera EXIF-data.
  • Antal produkter per sida på sidan "all-products.html" använder nu samma antal som varugrupper.
  • Förbättrad felhantering för MasterPass.
  • Förbättrad felhantering för länkade artiklar om en eller flera av artiklarna är dolda.
  • Förbättrad felhantering i dashboard för helt nyskapade butiker avseende trafik.
  • Artikellänkar i popupkundvagn länkar nu korrekt.