Release 2015-11-16 [NEH]

Nyheter

• Nu kan du uppgradera din butik med en ny responsiv mall. Optimerat köpflöde i butiken från start till genomför köp. Ny design anpassad för desktop, tablet och mobil. Utvecklad för att öka din e-handels konverteringsgrad. Klicka här för att anmäla intresse.

Fixar och förbättringar

• Uppdaterade logotyper för SveaWebPay.
  • Förbättrat hantering av gömda varor.
  • Förbättrat felhantering av banners och bildspel.
  • Optimerat sid- och layoiteditor.
  • Förbättrat felhantering av val för giltiga länder för frakt- och betalsätt.
  • API: Bättre felhantering för StockComing.
  • Import: Bättre felhantering vid skapande av importprofil.
  • Import: Mer konsekvent hantering av decimalavskiljare (inställning på importprofil).
  • Bättre felhantering av köp N betala för M-funktionen.
  • Diverse mindre fixar i mallen.