Release 2015-12-21 [NEH]

Fixar och förbättringar

• PayEx Delbetala - uppdaterat enligt nya API-specifikationer.
  • PayEx - betalfönstret använder nu PayEx responsiva version.
  • Miniproduktvisning - vald miniproduktvisning slår igenom på alla produkter den ska slå igenom på.
  • Sideditor - namnsättning av flikar är åter möjlig.
  • Sökfunktion - bättre hantering av cache:ade sökresultatförslag vid byte av språk.
  • Sökfunktion - bättre hantering av sökförslag, så att samma vara enbart visas en gång i specialfall.
  • Ordermail - mail som skickas vid manuell order skapad i administrationen vid betalsätt som behöver slutföras av kund har bättre felhantering gällande kunduppgifter.
  • MasterPass - kundkategori sätts nu enligt inställningar när kund skapas vid MasterPass-genererad order.
  • Klarna Checkout - bättre felhantering vid användning av Fallbackfunktion av Klarnas kassa - variant_id, vikt och volym följer med även på order där fallback-funktion används.
  • Artikelredigering - tidsstämpel för senast ändrad har bättre hantering.
  • Responsiv mall - butikens aktuella språkdefinition finns nu med i inledande html-tagg för bättre sökmotoroptimering.
  • Responsiv mall - betalsida efter kassan visar enbart företagsnamn när kunden är företag.
  • Responsiv mall - bättre hantering av kampanjkod när man kommer till kassan med en kampanjkod redan ifylld.
  • Responsiv mall - Om inget betalsätt är valt visas inte texten "Klarna Checkout" längre felaktig som valt betalsätt i kassan.
  • Nyheter - användning av SBscript och INCLUDE är nu möjlig även för nyhetssidor där INCLUDE görs i redigeringsläget i administrationen.
  • Vid redigering av beskrivningar (TinyMCE, t ex produktbeskrivningar) är det nu i html-läge möjligt att använda i-taggar.
  • Varugruppssidor - bättre hantering av rubriker.
  • Bildspel - bättre hantering av länkar på olika bilder i bildspel där affiliate enbart används på några av bilderna.
  • Kommentarsfunktion - kommentarsfunktionen och betygsättning av produkter har nu bättre hantering av raderade kommentarer/betyg så att de inte längre inkluderas i exempelvis snittbetyg.
  • Layouteditor - blocket "Eget textblock" har nu bättre kodhantering.
  • Startsida - Förstasidan tar nu hänsyn till eventuell tvingad sortering enligt inställningarna.