Release 2016-04-04 [NEH]

Ny och bättre version av Klarna Checkout

• Lagt in möjlighet att göra delaktivering av order, dvs dela upp ordern på flera fakturor eller bara aktivera delar av ordern.
  • Lagt in möjlighet att göra delkreditering av en faktura, dvs välja att ta bort specifika orderrader från en faktura som skapats.
  • Lagt in möjlighet att kreditera ett specifikt belopp på en faktura, dvs exempelvis dra av ett belopp från en faktura som skapats.
  • Möjlighet att färgsätta Klarna Checkout (görs på inställningarna för betalsättet).
  • Aktivering (capture) fördröjs och görs tidigast 30 minuter efter lagd order, så att kund kan byta betalmetod på kvittosidan.
  • Payment Method Widget kan aktiveras på produktsidan (görs på inställningarna för betalsättet).
  • Payment Method Display + Tooltip kan aktiveras bland betallogotyperna (görs på inställningarna för betalsättet).
  • Kunden kan nu bestämma om de vill ha nyhetsbrev eller inte när de handlar via Klarna Checkout (aktivera checkbox under inställningarna för betalsättet).
  • Klarna Checkout förifyller även postnummer för inloggade kunder.
  • Valideringsfunktion implementerad för att säkerställa att butiken kan godkänna ordern, exempelvis om en artikel hinner ta slut i lager mellan dess att kassan uppdaterades till ordern slutförs.
  • Aktiveringsfunktion (capture), avbryt reservation och krediteringsfunktion har blivit uppdaterade till senaste versionen.
  • Bättre hantering för uppdatering av Klarna Checkout i kassan.
  • Förbättrat inställningsflikarna för betalsättet och tagit bort fält som inte används tillsammans med Klarna Checkout, samt låst fält som inte ska kunna ändras.
  • Implementerat möjlighet att ta emot leveransadress på ordern. Tidigare kopierades fakturaadress till leveransadress.
  • Lagt in varningsmeddelande när man ska ändra leveranadress på en lagd order.
  • Lagt in länk till Klarnas packsedel på orderkortet.
  • Bättre hantering av momssatser för samtliga länder som Klarna Checkout stöder.

Övriga förbättringar och fixar

• Uppdaterat DIBS Flexwin så att det använder DIBS responsiva fönster.
  • Uppdaterat logotyper för Payer.
  • Uppdaterat logotyper för DIBS.
  • Enkel kom-igång-guide implementerad i administrationen under Start.
  • Gammal mobilversion: fixat bättre cookiehantering för köp-knapp.
  • Gammal mall: Lägg till i önskelista på relaterade produkter fungerar nu åter.
  • Responsiv mall: Förbättrat minikundvagn vid innehåll av många artiklar - tydligare att gå vidare till kassan.
  • Responsiv mall: Förbättrat layout för pappersutskrifter.
  • Responsiv mall: Bättre felhantering för visning av nyhetskanal som saknar nyheter.
  • Responsiv mall: Meddelande för IE9 och äldre versioner av webbläsaren.
  • Responsiv mall: Knappen för gå till kassan har bättre hantering av färg.
  • Resposniv mall: Ordinarie pris visas överstruket på produktsidan vid kampanj.
  • Responsiv mall: Bytt bildtransform för kategoribilder till korrekt.
  • Responsiv mall: Rubrik för returer visas nu enbart om butiken använder sig av returhantering.
  • Mail för orderbekrfätelse har förbättrats då en sluttagg saknades.