SSL

Alla webbutiker måste ha ett SSL certifikat för att kassan skall kunna fungera. Det ingår ett SSL certifikat som standard under https://shopnamn.nordicshops.com

Man kan även ha eget SSL som kommer att kopplas till domänen du har www.dindomän.se Du kan beställa ssl på mina sidor.

För att kunna konfigurera ett ssl-certifikat så behöver vi komma åt nycklar som skickas till er mailadress. För att göra detta smidigt så behöver ni skapa en mail-alias/mail-forward på adressen hostmaster@dindomän.se och sedan vidarebefordra den adressen till hostmaster@evalent.com. Om du inte vet hur du ska gå till väga, kontakta din domänleverantör. Efter att SSL är uppsatt kommer ni få IP adress från oss som du kommer behöva peka din domän till.