Sätt upp mailtjänst för transaktionsmail i Magento

1. Byter du mailtjänst från Mandrill avaktiverar du först Mandrill enligt den här guiden.
  2. Logga in i administrationen i Magento.
  3. Klicka på System -> Configuration.
  4. I menyn Services, klicka på SMTP Pro.
  5. Under General Settings väljer du nu lämplig Email Connection. De som i nuläget går att välja mellan är:
    • Google Apps or Gmail. För att använda Gmail som smtp behöver du dock ha en domän knuten till Google Apps. Domänen ska vara samma som webbutiken ligger på.
    • Custom SMTP
    • SendGrid
    • MailUp
    • Amazon SES

För mer information om respektive tjänst och hur du registrerar dem hittar du under Compatible Email Services.