Release 2018-04-30 [NEH]

Ändringar i admin

• Produkt: I en tidigare release så lade vi till funktionen att ensamma mellanslag skulle filtreras bort ur beskrivningsfälten. Den filtrerade bort lite för många mellanslag, så den har uppdaterats så att den endast tar bort mellanslaget om det bara finns ett enda.
  • Texteditorn: Det fanns tillfällen (främst vid specialutveckling) där textredigeraren kunde försvinna. Detta ska nu vara åtgärdat.
  • Kundsidan: Knappen "Maila nytt lösenord" har ändrats om så att den skickar ett mail med en återställningslänk till kund, istället för att slumpa fram ett nytt.
  • Dokument: Lade till möjlighet att kunna söka på dokument.

Ändringar i butik

• Kunder: Om en kund har glömt sitt lösenord och använder funktionen för att få ett nytt, så skickas ett mail med en återställningslänk till kund, istället för att slumpa fram ett nytt.

Övrigt

• Canonicals: Nyskapade sidor får en automatiskt anpassad canonical-länk, istället för att vara hårdkodad.
  • Sitemap: Ogiltigt datum för sidor (t.ex 0000-00-00) skrivs nu ut som 0001-01-01